avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Decontare cheltuieli cu modernizare sediu
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Decontare cheltuieli cu modernizare sediu

Sediul firmei (microintreprindere) este in locuinta administratorului.A cumparat o alta locuinta, pe care trebuie sa modernizeze, dupa care va muta si sediul firmei.Care este procedura decontorii cheltuielilor de modernizare proportional cu spatiul care se va da in folosinta firmei (comodare). Se pot deconta facturile care sunt elaborate pentru firma inainte de inregistrarea contractului de comodare la finante si ORC?
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 00:44, 12 Februarie 2016
Sunt deductibile numai cheltuielile legal efectuate in scopul realizarii obiectului de activitate al firmei deci cele realizate efectiv in timpul in care contractul de comodat era in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata facturi prin firma ypo ypo Avem un srl. cu doi asociati :sot-sotie,sediul firmei este apartamentul in care locuim si pe care suntem proprietari 50%sotul,50%sotia,nu am depus contract de ... (vezi toată discuția)
Obligatii si drepturi pentru contract de comodat sediu firma alexberi alexberi Ma intereseaza ce drepturi si obligatii decurg din incheierea unui contract de comodat pentru sediul firmei. Este vorba de un comodat pentru o camera din ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli amenajare sediu este legal fara ca sediul sa fie al firmei floriral floriral cheltuielile cu amenajarea unui sediu fara ca acesta sa fie al firmei, de fapt exista doar contractul de comodat , se pot deconta (vezi toată discuția)