avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorul are dreptul sa vina acasa?
Discuție deschisă în Executare silită

Executorul are dreptul sa vina acasa?

Buna ziua!
Am urmatoarea intrebare:
Executorul are dreptul sa vina acasa sau la sediul firmei mele in conditiile in care nu detin nici un bun material sau banesc?

Am un credit negarantat si nimic in proprietate.
Are dreptul de a se deplasa acolo unde exista bunuri sau unde pot exista.
Conform art.624-628NCPC are dreptul sa i toate masurile legale ptr.realizarea cu celeritate a obligatiilor din titlul executoriu,inclusiv verificarea la fata locului a situatiei patrimoniale a debitorului,daca are bunuri imobile/mobile in proprietate.Daca nu aveti in proprietate bunuri mobile/imobile si nici venituri de nici un fel, nuare ce sa va execute.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
gi-jane2, moderator
Pai eu daca stau cu parintii si sediul este intr-o camera din apartament, pot pune sechestru sau executa mobila din camera asta? Nu detin niici un bun.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
omc762, utilizator
Poate sa ve execute orice bun mobil/imobil proprietatea dvs, nu a altcuiva.
Puteti prezenta un contract de comodat intre pers fizica - proprietar si firma pt. camera respectiva (cel depus la Registrul Comertului pentru stabilirea sediului social)...sau contract de inchiriere, in functie de ce aveti....in care scrie ca firmei i se preda doar folosinta camerei (+ insotit de un proces-verbal cu bunurile mobile care i s-au pus la dispozitie firmei cum ar fi obiectele de mobilier)
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
Nicoleta Silvia Hulpus, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Procedura executare silita - titlu executoriu popescu_escu popescu_escu In urma unei sentinte definitive, impreuna cu o alta persoana avem de achitat catre o societate comerciala suma de 35.000 de lei fiecare. Acum 3 zile am ... (vezi toată discuția)
Credit personal creditare firma tszaki tszaki Buna ziua, am facut un credit de nevoi personale negarantat pe care l-am bagat in propria firma, creditand-o. La momentul actual, am probleme cu plata ratelor. ... (vezi toată discuția)
Curiozitate UnSimpluUtilizator UnSimpluUtilizator Buna ziua. Astazi, unul dintre parinti a fost sunat de o \"parasuta\" de la un IFN (a vorbit ca la usa corpului, ma intreb cine angajeaza asemenea maimute ... (vezi toată discuția)