Buna ziua!
Am urmatoarea intrebare:
Executorul are dreptul sa vina acasa sau la sediul firmei mele in conditiile in care nu detin nici un bun material sau banesc?
Conform art.624-628NCPC are dreptul sa i toate masurile legale ptr.realizarea cu celeritate a obligatiilor din titlul executoriu,inclusiv verificarea la fata locului a situatiei patrimoniale a debitorului,daca are bunuri imobile/mobile in proprietate.Daca nu aveti in proprietate bunuri mobile/imobile si nici venituri de nici un fel, nuare ce sa va execute.
Pai eu daca stau cu parintii si sediul este intr-o camera din apartament, pot pune sechestru sau executa mobila din camera asta? Nu detin niici un bun.
Puteti prezenta un contract de comodat intre pers fizica - proprietar si firma pt. camera respectiva (cel depus la Registrul Comertului pentru stabilirea sediului social)...sau contract de inchiriere, in functie de ce aveti....in care scrie ca firmei i se preda doar folosinta camerei (+ insotit de un proces-verbal cu bunurile mobile care i s-au pus la dispozitie firmei cum ar fi obiectele de mobilier)