avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit personal creditare firma
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit personal creditare firma

Buna ziua, am facut un credit de nevoi personale negarantat pe care l-am bagat in propria firma, creditand-o. La momentul actual, am probleme cu plata ratelor. As vrea sa stiu daca banca poate sa se indrepte impotriva firmei sau ce masuri poate lua? Pe numele meu nu detin nimic, dar firma are bunuri mobile nu si imobile.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:46, 28 Septembrie 2010
Din moment ce societatea va datoreaza banii cu care ati creditat_o banca se poate indrepta impotriva firmei daca afla de aceasta creditare.
SI daca nu afla ca administratorul a creditat societatea, partile sociale detinute sunt tot un bun si ca atare pot fi sechestrate in vederea indestularii din profit. Asa ca atentie, la partile sociale.
Multumesc pt raspuns, daca societatea este pe pierdere ce ar mai putea face bancile? se poate ajunge la sechestru asupra masinilor, etc?
Banca poate executa orice bun al societatii intocmai cum ati avea dvs. dreptul pentru a va recupera datoria de la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul are dreptul sa vina acasa? omc762 omc762 Buna ziua! Am urmatoarea intrebare: Executorul are dreptul sa vina acasa sau la sediul firmei mele in conditiile in care nu detin nici un bun material sau ... (vezi toată discuția)
Executare silita rolandcojocaru rolandcojocaru Se poate face executare silita in urma neachitarii unui credit de nevoi personale negarantat, unei societati comerciale, daca beneficiarul creditului este acum ... (vezi toată discuția)
Executare silita kulymen kulymen În urma hotărâri judecătorești definitive am de recuperat 7000 euro daune morale și materiale de la o persoana. Am dat la executor pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)