avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool la volan
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool la volan

Buna ziua,am cateva intrebari....In data de 16.05.2015 am fost oprit in trafic, in fiola am avut 0,62.In data de 10.02.2016 am fost chemat la politie pentru declaratie,prima analiza de sange 1.60 a doua 1.45.Am mai fost condamnat o data pentru evaziune fiscala si si detinere tigari fara timbru.In data de 17.05.2012 am fost condamnat cu suspendare.....suspendă condiţionat executarea pedepsei pe durata unui termen de încercare compus din cuantumul pedepsei aplicate la care se adaugă un interval de timp de 2 (doi ) ani.Intrebarile mele sunt..
As putea obtine o amenda penala sau munca in folosul comunitatii? ,stiu ca am comiso in termenul de incercare.
As mai putea primi inca o suspendare?
Daca se revoca suspendarea primei condamnari cand ma vor aresta sau daca se poate face ceva.
Rog pe cei care sau lovit de un caz asemanator sa imi spuna ce solutie au avut. Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: mihaitim , utilizator 20:25, 8 Februarie 2017
maxim 20 de minute,cum iam spus si la domnul politist am baut si am aruncat sub masina si am plecat,desi cand am semnat acel bon de la Drager era 16 35 cand am suflat

am si martori care sa confirme consumul de alcool si perioada aproximativa



[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2017
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Nu pot sa faca calculul retroactiv in aceasta situatie.
am cerut si probe de pe masina de politie si de intrarea la UPU la procurorul de serviciu fara avocat,a spus ca el nu se face de rusine,raspunsul de la procuratura a fost ca in ziua respectiva nu sau facut filmari cu autospeciala politiei si camerele de la upu au fost defecte ceva de genul asta in 10 01 2017 am procesul avocat angajat nu am deoarece el a fost angajat pana la procuratura si nefacand nimica decat sa stea pe face book si sa semneze nu am mai avut nevoie de el....oricum mai am multe nelamuriri dar astept raspuns deocamdata la ce am scris.multumesc frumos

poi este institut de medicina legala poate totusi sa spuna ca am avut o alcoolemie de 0,ceva.Am citit aproape toate posturile daca nu chiar toate si sunt situati cand s-a facut ceva gen o contra expertixa la alta institutie gen iml timisoara sau bucuresti ceruta de procuror sau de judecator,as putea cere in instanta acest lucru?


[mesaj editat - 1.3 din regulament]
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2017
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Dvs puteti solicita, daca raspunsul INML este ca nu pot efectua expertiza, nu rezolvati nimic.
Buna seara tuturor!
Aproape doua sapt in urma orele diminetii am reusit baut fiind sa lovesc mai multe masini parcate.dintre care doua dupa parerea mea si nu numai is dauna totala.
Toata lumea stie pasii in sit asta asa ca la etilotest mi.a iesit 0.48.
Urmatoarea zi am mers sa platesc acea taxa la iml 12o si ceva lei. Au zis ca rezultatul o sa ajunga la politie intr.o saptamana maxim doua. Sper ca saptamana asta sa il primesc.
Am citit aceste postari ore si ore si imi dau seama ca rez alcolemiei difera de la caz la caz.si nu exista un profil al rezultatului. Spuneti despre aceea declaratie ce cum cand si cat ai mancat dealtfel cat ai baut orele si altele din declaratia la sange.
Stie cineva ce ar trebui sa declari ca alcolemia sa iese in avantajul tau??
Sa se apropie de pragul 0.80 ?
Ma rog in aceste zile ca printr.o minune sa imi fie aproape de acest prag desi am baut cateva beri in 5 ore .daca prin absurd ar fi sub 0.80 firma de asigurari o sa mai vina sa isi recupereze banii pt despagubiri?
Multumesc .
O sa va comunic si rez la sange.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcolul la volan bozomala24 bozomala24 Buna ziua. AS vre sa stiu ceva : dupa 2 beri baute, la 0.5 l , se poate sa-ti iasa in fiola 0.44 . Am suflat in aparatul etilotest dupa aproximativ 2 ore de ... (vezi toată discuția)
Calcul alcoolemie gyoni8 gyoni8 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti si mie cum se calculeaza alcoolemia retroactiv de catre INML si ce ar fi trebuit sa beau/mananc (pentru ca retoractiv ... (vezi toată discuția)
2.10 alcool in sange geo_host geo_host la alcoolemie de 2,10 in sange la ce sa ma astept? scap fara sa ajung dupa gratii ? nu am cazierul patat (vezi toată discuția)