avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturile de autor asupra unui articol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturile de autor asupra unui articol

Am avut un site ce avea domeniul .com, de exemplu: x.com. Domeniul .com se achizitioneaza cu plata anuala. Din 2015 nu am mai prelungit acel domeniu pentru site. Domeniul putea fi achizitionat de catre oricine. Dar problema este ca persoana care a inregistrat domeniul dupa ce imi expirase, a preluat si articolele pe care le scrisesem din 2010 pana 2015, sunt mii de articole, ce le foloseste sub semnatura lui. Cred ca este incalcarea dreptului de autor. Cum ar trebui sa procedez? Vreau sa imi recuperez articolele.
Cel mai recent răspuns: Adi.2010 , utilizator 13:09, 12 Februarie 2016
Somatil in scris, prin Notificare si somatie transmisa cu o scrisoare cu valoare si Nota inventar, cu confirmare de primire.
Daca nu se conformeaza, actionatil in instanta.
Am trimis un mesaj persoanei respective in care i-am explicat frumoas ca o parte din articolele de pe acel site, imi apartin. Acum astept raspunsul de la persoana respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer site de pe pf pe firma? cum se face? respect_ respect_ 1) Am un site inregistrat ca persoana fizica. Acest site nu are nicio valoare (sau sa zicem $10 pt ca atat am platit pentru inregistrarea domeniului). As ... (vezi toată discuția)
Marca inregistrata osim ofera drept asupra unui domeniu .com? GolluM99 GolluM99 Buna ziua, Vreau sa inregistrez la OSIM un nume, al serviciului pe care il ofer. Nu are nici o legatura cu numele firmei. Este de genul ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)