avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... verificari procedura prealabila conform NCPC reiterata ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

verificari procedura prealabila conform NCPC reiterata la nesfirsit

Intr-un dosar f.f simplu se petrec urmatoarele:
- 16.10.2015 - inregistrare dosar
- 20.10.2015 - Amână cauza, EROARE PE LISTA. Dosar aflat în procedura prealabila la C…
- 25.11.2015 - Amână cauza, pentru verificari procedura prealabila conform NCPC
- 06.01.2016 - Amână cauza, pentru verificari procedura prealabila conform NCPC
- 10.02.2016 - Amână cauza, pentru verificari procedura prealabila conform NCPC
- 16.03.2016 - noul termen la care poate se va verifica ...

Asta da celetritate: 5 luni sa verifice procedura prealabila!
Poate sa-mi explice cineva ce se intimpla? Si ce trebuie facut sa se puna capat la asa situatie?
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2016
ion minca, utilizator
Cel mai recent răspuns: ion minca , utilizator 13:51, 16 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Doar modificarea legii ar schimba acest lucru.

Eu sunt de acord cu dvs. ca este ceva teribil de aiurea dar...nu va pot ajuta cu schimbarea legii...
Nu va inteleg.
Adica la un complet se poate si la altul se dau termene dupa termene pentru ca, vreti sa spuneti, legea permite?
Stati linistit va incadrati in peroioada,,normala''de timp necesara realizarii procedurii prealabile sau administrative necesare instantei pt verificarea cererii de chemare in judecata.In urma cu 2 ani de la data introducerii actiunii pana la primul termen de judecata dura un an la aproape toate instantele din Bucuresti,Griji va trebui sa va faceti cand se va amana pronuntarea de cateva ori cand motivarea sentintei va dura 8-10 luni etc.
nu stau linistit, nu e normal: e o bataie de joc...

Alte discuții în legătură

Recurs admis. trimitere la fond pentru continuarea judecatii Irina S. Irina S. Am o situatie ...interesanta. Am formulat recurs impotriva unei Incheieri prin care s-a dispus suspendarea cauzei cf. art. 413(1)pct.1 cpc., instant de fond ... (vezi toată discuția)
Perimare cerere amanare cauza citare in plangere contraventionala bebeli bebeli Buna ziua, am pe rol o plangere contraventionala, primul termen l.am avut in noiembrie 2013 Pe portal fiindu.mi mentionat ca se amana cauza pentru verificarea ... (vezi toată discuția)
Posibila abatere disciplinara? FRD FRD In cazul in care in baza art 304 din NCPC am solicitat declansarea procedurii falsului pentru mai multe inscrisuri si am solicitat disjungere catre parchet ... (vezi toată discuția)