avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... plata cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

plata cheltuieli de judecata

Buna ziua :
Am de achitat cheltuieli de judecata in suma de 200 lei , in urma unui proces care s-a finalizat in Ianuarie 2015. Desi am solicitat in scris partii care a castigat , sa-mi comunice contul bancar in care sa efectuez plata , pana in prezent nu am primit nici o comunicare . Solicitarea am facut-o de doua ori la interval de aproximativ trei luni , a fost trimisa prin fax si am solicitat nr. de inregistrare la registratura. Ce demersuri ar trebui sa mai fac pentru ca nu vreau ca instanta sa spuna ca eu nu am vrut sa platesc .
Ultima modificare: Vineri, 12 Februarie 2016
rovamen, utilizator
Cel mai recent răspuns: rovamen , utilizator 10:29, 16 Februarie 2016
Depuneti suma de bani cuvenita la CEC sau la o banca cu titlul de "consemnare" pe numele si la dispozitia celui caruia trebuie sa platiti si trimiteti recipisa de depunere - original cu scrisoare cu valoare, Nota de inventar si confirmare de primire la dosarul cauzei (instanta). Pastrati o copie a recipisei.
Trebuie sa utilizati procedura ofertei de plata si a consemnatiunii prevazuta de art.1006-1010 NCPC.
Va multumesc pentru ajutor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli judecata consemnate la cec - recipisa refuzata catinf catinf Buna ziua, Am consemnat la CEC suma reprezentand cheltuieli judecata si am trimis recipisa in original celeilalte parti. Acesta a retrimis recipisa, spunand ... (vezi toată discuția)
Plata cautiune pentru suspendarea executarii silite!!!!! jondoe1 jondoe1 Buna ziua, am o nelamurire si va rog daca puteti sa i-mi raspundeti unde se poate plati cautiunea pentru suspendare executarii silite?[din ce am mai citit pe ... (vezi toată discuția)