avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bonusurile/comisioane vanzari nedistribuite se mai dau ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bonusurile/comisioane vanzari nedistribuite se mai dau dupa demisie???

Buna ziua,

Am nevoie de un sfat de la o persoana care se pricepe sau care a mai intalnit aceasta situatie.
In urma cu o saptamana mi-am dat demisia de la o institutie bancara. La aceasta institutie exista comisioane din vanzari pe care nu le-am primit incepand din luna martie. Am sunat la resurse umane, in ideea in care fetele ar trebui sa stie ce se va intampla cu acei bani si mi-au spus ca daca ele nu vor fi distribuite pana cand mi se va vira lichidarea nu voi mai primi acei bani. Este normal asa ceva? Din cate am inteles nu se mai aplica ultimul Contract colectiv de munca ci contractul ca
Cel mai recent răspuns: ContSters87581 , utilizator 21:00, 3 August 2009
se pare ca s-a sters ultima parte
contractul colectiv cica ar fi expirat si speta s-ar judeca potrivit contractului colectiv pe ramura de activitate, asa cum este descris in codul muncii, in caz de litigiu.
Formulati in scris o cerere prin care solicitati sa vi se platesca toate drepturile cuvenite pana in momentul demisiei, inclusiv acele "bonusuri".
In situatia in care conflictul nu se rezolva pe cale amiabila, puteti da in judecata angajatorul pe acest motiv, urmand ca instanta sa-l oblige sa va plateasca toate drepturile cuvenite.
Trebuie formata o cerere in care sa cereti un numar de inregistrare pentru a fi sigur ca vi se va raspunde la ea, in care sa solicitati acei bani pana la data demisiei. In caz de refuz solicitati in cerere motivul din cauza caruia nu vi se restituie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare concediere Marius Nou Marius Nou cum pot si unde sa contest concedierea care mi s-a facut? La firma la care lucrez sunt 2 angajati:un inginer si o secretara. Eu, inginerul, sunt dat afara ... (vezi toată discuția)
Drepturi marianelena marianelena Ma numesc Marian si sunt in perioada de preaviz la una din unitatile grupului Boromir.Nu am putut sa cunosc ,sa citesc nicaieri Contractul colectiv de munca la ... (vezi toată discuția)
Restructurare de post.. ajutor!!! Gelutzu Gelutzu Buna ziua tuturor.. Ca si altii, si eu sunt afectat de restructurari de posturi.. Desi lucrez de 2 ani ca merchandiser la o firma de ciocolata, sunt ... (vezi toată discuția)