avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Cum se calculeaza IPC la suma recuperata din taxa auto?
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Cum se calculeaza IPC la suma recuperata din taxa auto?

Am castigat procesu cu privire la taxa auto,dar ma lovesc de alte "abureli" ale fiscului.
In dec. 2014 am primit prima transa+dobanda+actualizarile cu IPC din suma de la fisc. In dec.2015 am primit doar suma fara dobanzi, dar am unele nelamuriri:
- cheltuielile de judecata trebuiau esalonate si ele pe 5 ani? Daca da, atunci nu ar trebui sa fie supuse si ele calculului unor dobanzi?
- pentru perioada feb.2010-dec.2014 au luat in calcul 99.81 ca IPC iar pe site-ul INS-ului eu vad altceva.
- in noiembrie 2015 am primit a doua transa dar n-am primit si dobanzile actualizate cu IPC nici pana acum. Pot sa le cer sa calculeze dobanzile si pentru perioada nov.2015-feb.2016?

Alte discuții în legătură

Plata dobanzi invatamant-esalonare daca procesul e pronuntat in dec.2014??? auralore auralore Avem castigat procesul pentru acordarea dobanzii legale pentru hot.judecat.ce au fost esalonate pe 5 ani. Pronuntarea hotararii aste in decembrie 2014. In ... (vezi toată discuția)
Indexarea sumelor datorate cu indicele de inflatie rosu gheorghe rosu gheorghe Intr-un proces de drepturi salariale, instanta admite cerere si aproba plata sumelor neacordate angajatului pe perioada nov.2006-iunie 2009, in conformitate cu ... (vezi toată discuția)
Recuperarea esalonata a taxei auto vasea_13 vasea_13 Tocmai am primit de la fisc un grafic cu recuperarea taxei auto esalonata pe 5 ani. Dar, in graficul respectiv, fiscul esaloneaza taxa platita de mine in 2010 ... (vezi toată discuția)