avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperarea esalonata a taxei auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperarea esalonata a taxei auto

Tocmai am primit de la fisc un grafic cu recuperarea taxei auto esalonata pe 5 ani. Dar, in graficul respectiv, fiscul esaloneaza taxa platita de mine in 2010 + taxele de judecata. Este normal sa esaloneze si cheltuielile de judecata?
Nu vad nicaieri dobanzile calculate din 2010 si pana azi, asa cum a hotarat instanta. Vor sa ma pacaleasca?
Daca anul acesta primesc o prima transa, anul viitor nu ar trebui sa calculeze si dobanda pentru 2014-2015 la diferenta de plata (si asa mai departe pana la plata integrala)?

Cel mai recent răspuns: Andra24 , utilizator 22:03, 27 Noiembrie 2014
Daca nu au fost cerute in cererea de chemare in judecata si aceste dobinzi, trebuie un alt dosar, din pacate.

Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am cerut in instanta si dobanda (calculata din 2010 si pana la plata integrala) si mi-a dat dreptate
vasea_13 a scris:

Am cerut in instanta si dobanda (calculata din 2010 si pana la plata integrala) si mi-a dat dreptate

Am impresia ca vor sa ne pacaleasca . Stie cineva sa ne spuna cum se procedeaza in aceasta situatie daca in hotarare este specificata dobanda dar finantele nu vor .?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa mediu - se esaloneaza si cheltuielile de judecata pe 5 ani? kartago kartago Buna ziua, Am inteles ca se recupereaza taxa de mediu esalont de 5 ani + dobanda fiscala. Eu am castigat in instanta si recuperarea cheltuielilor de ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza ipc la suma recuperata din taxa auto? vasea_13 vasea_13 Am castigat procesu cu privire la taxa auto,dar ma lovesc de alte \"abureli\" ale fiscului. In dec. 2014 am primit prima transa+dobanda+actualizarile cu IPC ... (vezi toată discuția)
Plata dobanzi invatamant-esalonare daca procesul e pronuntat in dec.2014??? auralore auralore Avem castigat procesul pentru acordarea dobanzii legale pentru hot.judecat.ce au fost esalonate pe 5 ani. Pronuntarea hotararii aste in decembrie 2014. In ... (vezi toată discuția)