avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amanare cauza
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amanare cauza

intrebarea ar fi ce se intelege, ce trebuie sa fac daca mi cerut urmatorul lucru."Pune în vedere mandatarului reclamantului să depună o precizare a cererii în ceea ce priveşte cadrul procesual pasiv
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 22:12, 13 Februarie 2016
Sa precizati cu cine intelegeti sa va judecati ( sa precizati exact paratii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am următoarea speță; pot fi chemat in judecata ... gabi1984 gabi1984 Bună ziua, Am următoarea speță: Pot fi chemat in judecata strict pentru achitarea cheltuielilor de judecată? Mentionez ca celuilalt parat i se solicita o ... (vezi toată discuția)
Comunicare judecatorie CostiNegrila CostiNegrila Buna ziua, Am contestat un proces verbal si am primit acasa o Comunicare in care mi se spune ca am de indeplinit urmatoarele obligatii: Obligatia de a ... (vezi toată discuția)
Actionat in instanta din eroarea reclamantei danalex1971 danalex1971 Am fost citat ca parat intr-un proces civil. Am demonstrat lipsa calitatii procesuale pasive, s-a admis aceasta de catre instanta , [b]dar actiunea deschisa ... (vezi toată discuția)