avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Renuntare la urmarirea penala
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Renuntare la urmarirea penala

Intrucat in 2014 nu am putut da informatii detaliate despre auto care m-a accidentat,in 08.2015 am primit hotararea procurorului de renuntare la urm penala
Intre timp am gasit auto si pot da detalii adica nr de inmatriculare, marca si locatia unde este parcata
Va rog ce trebuie sa fac ca pangerea penala sa fie repusa pe rol
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:20, 23 Februarie 2016
Stimati domni si doamne
Dupa ce v-am oferit toate detaliile nu imi mai raspundeti?
Daca politia nu a identificat infractorul noi nu va putem ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este sau nu tentativa de omor? Hifrjgdggf Hifrjgdggf In urmă cu 3 luni, 3 bărbați au venit la tatăl eu acasă înarmați cu topoare și cuțite și l-au amenințat pe tatăl meu că o să îl omoare, dar ... (vezi toată discuția)
Lovit de biciclist in spate conste2000 conste2000 Am fost lovit in spatele masinii de un biciclist neatent, in timp ce eram oprit pe sosea pentru a da prioritate altor masini. In urma impactului mi s-a spart ... (vezi toată discuția)
Accident cu victima andracristina andracristina Buna ziua, Ieri pe drumul pana acasa am oprit pe sosea pentru ca mergeau pe partea carosabila 3 fete, una dintre ele s-a intors si s-a urcat pe masina dupa ... (vezi toată discuția)