avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Executare silita casa obtinuta prin Legea 112
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Executare silita casa obtinuta prin Legea 112

Din cauza mariri abuzive a comisionului de administrare a unui credit de nevoi personale fara ipoteca la Bancpost, am intergistrat intarzieri la plata ratelor. Casa in care locuiesc este cumparata de la stat in 2007(am fost chiriasi inainte) prin Legea 112/95. As dori sa stiu daca pot ipoteca acesta locuinta pentru a-mi mari perioada de rambursare a creditului. In caz contrar banca are dreptul sa-mi execute silit locuinta?
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 20:05, 3 August 2009
icercati acest lucru, desi s-ar putea sa va loviti de aceea interdictie de 10 ani. totusi dvs nu o instrainati ci numai o ipotecati. vedeti daca banca accepta asta.
daca ipotecati un imobil, exista riscul de a-l pierde daca nu va platiti creditul.
Ultima modificare: Luni, 3 August 2009
MYRA CIMPEAN , Avocat
Banca nu accepta o astfel de garantie fiindca acest imobil , in eventualitatea unei executari silite nu poate fi instrainat prin licitatie publica! Deci este neexecutabil!
B-)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se incalca principiul inalienabilitatii? ContSters14151 ContSters14151 X, in calitate de chirias al imobilului din 1980, se hotaraste sa cumpere locuinta conform art.9 din legea 112/1995, contractul de vanzare-cumparare fiind ... (vezi toată discuția)
Credit fara ipoteca ! infolegi infolegi In cazul creditului de nevoi personale se poate face executare silita pe proprietati ( casa, masina, etc ) daca in contract au fost specificate ca si garanti ... (vezi toată discuția)
Executare silita mihaho mihaho am un titlu executoriu ptr.o creanta de 2088 ron restanta la un credit de nevoi personale fara garantii ipotecare.am primit o somatie de la executor ca daca in ... (vezi toată discuția)