avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat de distrugere.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat de distrugere.

Salut! Seara trecută am fost la un majorat. La ora 3-3:15 a.m. am iesit afară să vorbesc cu unul dintre amicii mei. Dupa ce am iesit pe uşă am fost acuzat că am spart geamul de la intrare. O domnişoară la 21 de ani m-a acuzat. A venit şi poliţia şi ei declară că există 5-6 martori. Trebuie să menţionez că NU eram în stare de ebrietate, deoarece sunt minor. Martorii care spun că eu am spart geamul, erau in stare de ebrietate. Nu există înregistrări video sau imagini care să spună cine este vinovatul. Geamul era termopan. Ce aş putea să fac ca să mă apăr, deoarece un ofiţer a spus că se va întocmi un dosar penal pentru distrugere. Am nevoie de ajutor repede. Mulţumesc!
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2016
Yannick, utilizator
Cel mai recent răspuns: Yannick , utilizator 21:21, 15 Februarie 2016
Ar trebui sa aveti martori care sa sustina ca ceea ce spuneti dvs. este adevarat.
Acel amic cu care ati vorbit afara ce spune ?
Faptul ca sunteti minor nu inseamna ca nu puteati sa fiti sub influenta bauturilor alcoolice:D,incercati sa vb cu amicul care locuia in blocul respectiv pt ca acesta sa ia legatura cu administratorul blocului,platiti geamul respectiv pt a acoperii prejudiciul,incerca sa gasesti martori care sa sustina punctul tau de vedere si succes.
Nu prea consum alcool în general. A fost spart geamul sălii unde se petrecea evenimentul. Trebuie să spun că restaurant este îngropat în datorii şi este pe cale de a fi vândut sau să intre în proprietatea băncii. Proprietarul nu depune plângeri în general. Acum o lună a fost un majorat în acea sală si peretele băii a fost spart... Nimeni nu a reclamat nimic şi făptaşul nu a plătit nimic (erau mai multi făptaşi).
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2016
Yannick, utilizator
Da, am martori care să confirme că la momentul spargerii geamului eu eram la dans.
Caut soluţii să mă apăr. Menţionez că au trecut aproape trei zile de la incident şi nu am fost contactat de nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere ( sunt acuzat ca am spart un geam) ContSters236820 ContSters236820 Salut am peste drum de mine o casa in constructi si i sa spart geamul iar persoana care are propietatea ma dat la politie cum ca eu iam spart geamul... tin sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! rog răspunsuri pt o problema cu care ma confrunt ... Alina Maria94 Alina Maria94 Buna ziua ! Rog răspunsuri pt o problema cu care ma confrunt in ceea ce privește un geam spart de la blocul in care locuiesc ca și chiriaș. Cineva a ... (vezi toată discuția)
Suspect de tentativa de incendiere DanCristian199 DanCristian199 Buna seara! Am o vecina cu care m am certat mai demult si mi a adresat injurii,toate astea pentru ca eu am facut o sesizare la poliție în legătură cu ... (vezi toată discuția)