Am depus in anul 2013 un dosar pentru ICC care a intrat in plata pentru o perioada de doi ani(1200 lei lunar). Tot in acel an am primit o mostenire, 10 ha teren agricol, teren pe care l-am dat in arenda. Am realizat deci venituri din arenda in cuantum de aproximativ 5000lei /an. Acum cateva zile primesc adresa de la AJOFM ca mi se vor retrage sumele aferente ICC. E normal sa se ia in consideratie acest venit ca fiind un venit suplimentar care depaseste 3000lei anual dar in calculul indemnizatiei sa nu fie luat in calcul?
OUG 111/2010
art.19
(1) Beneficiarul drepturilor prevăzute de prezenta ordonanţă de urgenţă este obligat să comunice în scris primăriei orice modificare intervenită în situaţia sa, de natură să determine încetarea sau suspendarea plăţii drepturilor, în termen de 15 zile lucrătoare de la apariţia acesteia.
(2) Comunicarea prevăzută la alin. (1) se transmite de către primărie agenţiei teritoriale în termen de 5 zile lucrătoare de la data înregistrării.
Prin urmare, conform legii, trebuia sa anuntati in scris Primaria de realizarea de venituri din arenda pe perioada CCC.