avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Continut website
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Continut website

Buna ziua. Am cateva nelamuriri:

1.Este legal sa citesti si sa combini dupa 3-4 website-uri termenii si conditiile acestora, dar sa le adaptezi la website-ul tau?

2. Daca sunt un simplu cetatean care a cumparat un hosting pentru un an si doresc sa deschid un website de anunturi, am nevoie de licenta, acte? Mentionez ca se vor prelucra date cu caracter personal : nume, telefon, adresa, email
website-ul e facut prin resurse open sourse gratuite si continutul nu e copiat din alta parte.

3.
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 22:45, 14 Februarie 2016
1.
DA, fara insa sa copiati pur si simplu ci interpretand ideile preluate
2
Pentru prelucrarea de date cu caracter personal: DA
vezi:
[ link extern ] /
Ultima modificare: Duminică, 14 Februarie 2016
legalmgm, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligații legale site anunțuri Russ4 Russ4 Salut avocatnet.ro, În primul rand ma simt noroc ca exista un astfel de site/forum în România, l-aș recomanda cu căldură și altora. Întrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Aspecte contabile si fiscale in cazul unui website anunturi pujina21 pujina21 Am infiintat un srl : -7311 activitati ale agentiilor de publicitate -7312 servicii de reprezentare media -6311 Prelucrarea Datelor, Administrarea paginilor ... (vezi toată discuția)
Nume real facut public fara voia mea 0P1 0P1 Un anumit website, a facut public fara voia mea numele real, si anumite poze cu alte persoane. Imi poate da cineva legea care interzice asta, ca sa contactez ... (vezi toată discuția)