avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Impozit forfetar firma fara activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Impozit forfetar firma fara activitate

Buna ziua,

Am o firma fara activitate. Profit 0 . De 2 ani depun bilant 0 la sectia financiara.
Am demarat procedura de desfiintare a societatii (fara lichidare , nu e cazul).
Am inteles ca ma va costa 600-700 Ron.
Vreau sa stiu daca voi plati impozit chiar cu profit 0 pe lunile mai,iunie,iulie...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 06:42, 4 August 2009
Daca ati declansat acum procedura de desfiintare a societatii parerea mea este ca nu veti obtine certificatul fiscal fara sa platiti impozitul forfetar aferent lunilor care au trecut de cand s-a introdus acest impozit si pana ati facut cererea de dizolvare.B-)
Multumesc de raspuns !
Practic asa se intampla
- pentru firmele la care am obtinut Certificatul de atestare fiscala pana in 25.07.2009 le-am radiat si nu au mai platit imp forfetar
- pentru o firma la care am facut cerere pt eliberarea Certificatului de atestare fiscala dupa 25.07 m-a obligat sa rectific declaratia 100 cu imp forfetar si bineinteles sa il platesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata imp forfetar zdb zdb cand se plateste anul asta prima transa din impozitul forfetar? cat se plateste, adica pe cate luni se ia in calcul: incepand din mai sau din ianuarie? mai ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar la societate dizolvata topan.mfg topan.mfg O societate este dizolvata la cererea REg. Comertului, in aprilie 2009 (hotarare ramasa definitiva) Societatea nu a mai depus bilant din 2006, are patrimoniu ... (vezi toată discuția)
Declaratii babaangi babaangi Buna ziua! Sunt asociat unic la o societate comerciala (SRL) infiintata in anul 2006 si pana in prezent nu am avut activitate. Pana la finele anului 2008 am ... (vezi toată discuția)