avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Protectia consumatorului - ulei ranced din piata
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Protectia consumatorului - ulei ranced din piata

Buna ziua, va rog sa imi spuneti cum sa procedez. Am cumparat (de fapt, sotul meu) 1 litru de ulei de floare asoarelui presat la rece din piata, de la un producator. Avea eticheta, cu numele, numar de telefon si adresa lui, precum si data expirarii: 2016. Atat, la data expirarii scria doar.... 2016. L-am cumparat in 7.02.2016. Uleiul avea un usor miros de ranced, am facut salata de icre si au iesit amare. Peste o saptamana,m-am dus cu uleiul ramas in sticla la piata sa discut cu producatorul. Era beat, vorbea tare de se auzea in toata piata si urla ca scrie 2016, deci, NU e expirat!.#-o Am intrat in zona crepusculara? am vreo sansa la OPC? multumesc
Cel mai recent răspuns: Corina-Maria , utilizator 20:24, 17 Februarie 2016
Sigur ca da, si ar trebui sa sesizati si Directia sanitar-veterinara si pentru siguranta alimentelor.
Singurul inconvenient e ca trebuie sa mergeti personal cu sticla.


of, asta nu ar fi nici o problema sa merg cu sticla, doar ca nu as mai vrea sa inghit umilinte sau sa mai strige cineva la mine. Si oricum, tot nu stiu sigur unde sa merg, la Protectia Consumatorului sau la DSV? Ca normal ar fi, daca se dovedeste ca e expirat, cei de la Protectia Consumatorului sa ii sesizeze pe cei de la DSV.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Produs farmaceutic expirat ? Bogdanm1 Bogdanm1 Bună ziua tuturor, Soția mea a cumpărat de la farmacia X\' o crema pentru Protecția Pielii Bebelușilor ( Sudocrem ), în urma utilizării ei la bebelus a ... (vezi toată discuția)
Taxa mediu uleiuri minerale Catalin TEAM Catalin TEAM Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila a achizitiei si achitarii uleiului de motor de la furnizor pana la vanzarea si incasarea uleiului de motor de la ... (vezi toată discuția)
Cum pot preveni furt/inlocuiri de piese auto Vulturudac Vulturudac cum pot preveni furt/inlocuiri de piese noi cu altele uzate in service reprezentanta cu ocazia reviziei anuale obligatorii la o masina noua? (vezi toată discuția)