avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minori

Buna seara,cum se poate dovedi ,,sindromul alienarii parintesti''?
Cel mai recent răspuns: TarauPaulAndrei , utilizator 14:37, 15 Februarie 2016
TarauPaulAndrei a scris:

Cea mai mare problema este faptul ca in Romania,Instanta de judecata nu este impartiala fatza de faptul ca peste 95% (asa cred eu) din tatii care divorteaza,isi pierd copiii in favoarea mamei.Foarte rar tatal castiga copiii,poate doar in cazul in care mama nu-i doreste,asa cum a fost la mine in 2012.Oricum eu mi-am dorit sa fie la mine,refuzul ei de atunci nu a facut de cat sa mai scada din cheltuielile de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
''sindromul alienarii parentale'' proastasatului proastasatului As vrea sa aflu cati parinti s-au confruntat in instante cu acuze de alienare parentala si cum v-ati aparat. Cum au primit instantele astfel de acuzatii si cat ... (vezi toată discuția)
Denigrarea celuilalt parinte, in fata copiilor annaluk annaluk Buna ziua, Sunt divortata de 1 an de sotul meu. Avem 2 copii, o fată de 13 ani si un baiat de 6 ani. Copiii au domiciliul la mine, dar custodia e ... (vezi toată discuția)