avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... furt de identitate pe fb
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

furt de identitate pe fb

buna .as dori sa intreb ce trebuie sa fac sau unde sa fac o plingere pt ca cineva mia luat poze de pe facebook si si-a creat un cont cu pozele mele.multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:07, 16 Februarie 2016
La Facebook insusi. In rest ma tem ca Politia nu se va baga.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua . am fost fotografiata ,in si langa masina mea ,ocupand ... gabriela cailean gabriela cailean Buna ziua . Am fost fotografiata ,in si langa masina mea ,ocupand ilegal jumatate de trecere de pietoni. Un individ mi-a facut poze mie si evident si masinii ... (vezi toată discuția)
Buna seara am si eu o întrebare o persoana mi-a luat pozele de ... bianca0331 bianca0331 buna seara am si eu o întrebare o persoana mia luat pozele de pe Facebook și a făcut un cont fals se dădea drept eu trimitea pozele mele și după prostea ... (vezi toată discuția)
Violarea corespondentei si a contului de socializare mona88 mona88 Buna seara, O persoana cunoscuta mie, cu care am rupt orice legatura mi-a spart contul de yahoo si facebook unde am lucruri personale , informatii poze ... (vezi toată discuția)