avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Violarea corespondentei si a contului de socializare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Violarea corespondentei si a contului de socializare

Buna seara,

O persoana cunoscuta mie, cu care am rupt orice legatura mi-a spart contul de yahoo si facebook unde am lucruri personale , informatii poze etc.
Dovada de acest lucru o am pe email pe care ulterior cu ajutorul celor de la yahoo dupa ce am facut sesizarea ca este folosit de altcineva, mi-a inapoiat contul.
Mi-a ramas contul de facebook unde am discutii personale poze carepot fii folosite intr-un scop nu prea ok. Am dovezi cum ca persoana respectiva si-a insusit contul folosindus-si numarul de telefon pt acel cont apoi adaugand un alt numar . Exista pentru asa ceva o lege care sa-l faca sa inapoieze contul respectiv sau sa plateasca in vreun fel? Precizez ca inainte de acest lucru sa se intample am fost amenintata cu bataie, moarte si multe alte cuvinte urate.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:28, 15 Februarie 2014
Pentru toate astea, trebuie sa faceti plangere la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua - conturi de facebook si e-mail sparte, postari in numele meu pmihaela986 pmihaela986 as dori sa stiu cum se pedepseste furtul de date personale. fostul meu prieten mi-a spart adresa de email si facebook a doua oara si posteaza lucruri urate ... (vezi toată discuția)
Violare de intimitate, furt si amenintari lucian1980 lucian1980 buna ziua am o problema de violare de intimitate . Fostu meu sot a furat adresa mea de email de la yahoo si contul de la facebook. Adresa de email am reusit ... (vezi toată discuția)
Spargere cont facebook genessis63 genessis63 Pe un forum al unei publicatii online pe care postam doar cu numele mic am avut o controversa cu o persoana care posta sub pseudonim . Drept razbunare acesta ... (vezi toată discuția)