avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Violare de intimitate, Furt si amenintari
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Violare de intimitate, Furt si amenintari

buna ziua
am o problema de violare de intimitate .
Fostu meu sot a furat adresa mea de email de la yahoo si contul de la facebook.
Adresa de email am reusit sa recuperez,acelasi lucru am recuperat si contul de pe facebook,numai ca nu a trecut 10minute si a furat iar contul de pe facebook,pe langa asta in contul de pe facebook incearca sa scrie si sa posteze diferite chestii sa ma umileasca.
Nu am mai incercat sa recuperez nimic,pentru ca vreau sa vad cum pot face sa raspunda in fata legii.
As dorii sfaturi cum sa il fac sa raspunda in fata legii.Mentionez ca el ma ameninta si cu bataia,cu moartea etc.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: stamatestefan , utilizator 09:09, 16 Aprilie 2013
Va puteti adresa politiei cu o plangere pt amenintari, pentru violarea secretului corespondentei si pt acces fara drept la un sistem informatic.
mare grija cu plangerea la politie, pentru ca daca nu poti demonstra ceea ce sustii, el la randul lui poate sa faca plangere la politie pentru denunt calomnios...
am dovezi,pentru ca a pus adresa lui de email si a sters adresa mea de email,plus ca ce a postat pe facebook e in legatura cu mine si copilul meu...
Chestia este ca nu stiu cum sa procedez sa raspunda penal.Cui ma adresesz ,ce spun etc.
asta nu reprezinta proba, pentru ca el o sa nege... si poate sa spuna, ca tu ai introdus adresa de email...

probe solide ar inseamna un IP, prin care sa se identifice ca el a fost in spatele acestui lucru, iar tu daca te duci si faci o plangere la BCCCO, si ii faci o plangere... sar putea sa se trezeasca cu laptopurile confiscate si scanate de politie...

iar daca nu ii gasesc nici un indiciu ca el ar fi fost... sar putea sa te trezesti cu plangere la politie pentru denunt calomnios... si sar putea sa ii platesti tu daune materiale pentru ca i-au luat laptopurile... si etc...

asa ca usor cu plangerile la politie... (daca nu ai probe solide.... )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datele de pe un laptop in service, aparute pe internet athosel athosel Buna ziua, Am urmatoarea problema. Sunt web developer, am un laptop care s-a defectat, si fiind in garantie l-am dus la service. In el aveam toate ... (vezi toată discuția)
Urgent! frauda pe internet irina_irina irina_irina As dori in ajutor cat mai repede in problema mea! Am facut o comanda a unui obiect in urma cu cateva zile pe site-ul tocmai.ro, am luat legatura cu respectiva ... (vezi toată discuția)
Plangere penala tiberiu8mai tiberiu8mai Pot face plangere penala pentru incercare de acuzatii mincinoase la care am un martor ? Au trecut de atunci cca. 7 luni . (vezi toată discuția)