mobexport a scris:
Va multumesc pentru raspuns. Problema este ca judecatorul nu a tinut cont nici de expertiza deoarece expertul a evaluat la 300 000 ron, iar instanta nu a tinut cont de acest amanunt. Decizia ANRP-ului era de 25 000 ron (recolta) iar instanta a validat aceasta decizie. Deci, ne-a admis expertiza, dar nu a validat-o. Intr-adevar nu este mare diferenta cu privire la calculul terenului de sub constructie, teren ce trebuia evaluat pe baza criteriilor 2.665/1C/311 din 28 februarie 1992 cu completarile ulterioare.
Nedumerirea mea este ca instanta nu s-a pronuntat cu privire la expertiza, nici cu privire la obiectiuni, dar nici cu privire la cererea mea de curatela pe durata procesului. Este corecta atitudinea instantei?
Va multumesc.
Revin si va rog sa ma scuzati, dar nu inteleg:
- instanta poate ignora cererea mea de curatela? Nu ar fi trebuit macar sa o respinga?
- instanta poate ignora raportul de expertiza? Raportul de expertiza este in favoarea mea, iar instanta mi-a respins cererea. Nu trebuia sa se pronunte cu privire la expertiza?
- cu privire la obiectiunile mele la raportul de expertiza nu trebuia macar sa se pronunte prin incheierea de sedinta?
Va multumesc din nou.