avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Model cerere solutionare in regim de urgenta
Discuție deschisă în Executare silită

Model cerere solutionare in regim de urgenta

Buna ziua .
As dori un model de cerere pentru solutionare in regim de urgenta a unui dosar .
Am facut contestatie la executare in dec 2015 , am achitat taxele de timbru solicitate de instanta , ultima in 25.01.2016 si nu am primit nici un raspuns pana acum .
Am a 2 a publicatie de vanzare pe 24.02.2016 si nu stiu ce sa fac .
Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: remus08 , utilizator 09:16, 15 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare executare silita Borza Borza Buna, va rog sa ma lumineze cineva in urmatoarea problema.Am depus o contestatie la executare prin care am cerut ca prin incheiere sa se suspende executarea ... (vezi toată discuția)
Procedura cererii de suspendare provizorie a executarii catinf catinf Buna ziua, Am doua intrebari de procedura privind cererea de suspendare provizorie a executarii: 1. Una din conditii este sa fie inregistrata o ... (vezi toată discuția)
Plata taxa cautiune Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. As vrea sa ma lamuriti si pe mine de ce in Citatia sosita astazi pentru termenul de Contestatie la executare si suspendare mi se spune ca pana la ... (vezi toată discuția)