avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Taxa gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Taxa gunoi

Buna ziua , am si eu o nelamurire , la tabelul unde se afiseaza plata la intretinere a aparut o instiintare cum ca am avea de plata o taxa de habitat . Cand am mers sa o intreb pe doamna de la asociatie ce este cu acea instiintare mi sa spus ca de anul trecut sa dat o lege prin care si la asociatie trebuie platita taxa pentru gunoi . Am mai intrebat pe unu pe altu care la randul lor au fost si au intrebat la asociatiile de care apartin , si li sa spus ca nu este adevarat ca nu sa dat nici o lege prin care sa platesti taxa si la asociatie . Odata ce platesc la impozit taxa de habitat pentru ce o cere si la intretinere ...asta a fost si intrebarea care iam adresato si doamnei dar nu am primit un raspuns concret doar ca sa dat legea atat .... Ma poate lamuri cineva cu aceasta problema ...
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:51, 15 Februarie 2016
Probabil locuiti intr-un sector din capitala unde gunoiul se platea de catre primarie si unde s-a dat vreo hotarare de consiliu local prin care aceasta cheltuiala sa fie suportata de locuitorii sectorului prin aceasta taxa de habitat..
Probabil ca ati intrebat oameni care nu locuiesc in acelasi sector cu dv., ci in alte sectoare unde asociatiile incheiau direct un contract cu prestatorii de salubritate si, deci, aceste asociatii isi plateau acest abonament la gunoi.
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2016
elga50, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata serviciu de salubritate de catre pfa. iulian_ctc iulian_ctc Am un PFA, un mic atelier de croitorie, iar incepand cu luna Aprilie primaria Sector 4 printr-o hotarare de consiliu local nr9 / 2016 au hotarat ca toate PFA ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de ... tuty tuty Buna ziua, Am o locuinta la tara unde nu locuieste nimeni de 27 de ani si nu merge nimeni acolo. Am primit instiintare de la primaria de acolo prin care ma ... (vezi toată discuția)