Buna ziua,
Sotia a bagat divortul si sotul a fost de acord, s-a facut ancheta sociala si ar trebui sa se dea sentina.
1.Daca sotia este in concediu medical in ziua sentintei ce se intampla?
2. Se da sentinta in lipsa?
3. Se poate suspenda cumva procesul?
Inteb pentru ca sotia, vrea sa mai castige timp, pentru ca sotul este presat de bani si ii cere sotiei o suma de bani, sotia este dispusa sa ii dea acesti bani,pentru partaj.Dar sotul se razgandeste mereu cu banii, sotia crede ca, daca mai amana procesul cu divortul (proces de care sotul este sigur ca sotia nu va da inapoi), sa cada de acord cu banii.
Multumesc!
Divort
ciobanuma@yahoo.com
A-si putea sa aman divortul in cazul in care a vost amanat deja de 2 ori pana acum. Pe 25 luna aceasta va fi o alta infatisare , tin sa mentionez ca cererea de ... (vezi toată discuția)
Divort
alexa3
am depus dosarul pt divort de comun acord, am avut termen de judecata, dar nu ne-am prezentat. din pacate relatia tot nu merge. intrebarea mea este ce trebuie ... (vezi toată discuția)
nu vreau divortul
dragulin
Buna ziua Am si eu una sau mai multe intrebari. Sunt casatorit de 3 luni si o relatie cu cu actuala mea sotia de zece ani si sotia vrea sa divorteze insa eu ... (vezi toată discuția)