avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Acord de vanzare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Acord de vanzare

In decembrie 2010 am cumparat o lucuita prin credit bancar " Prima Casa" cu Raiffaesen Bank, pe 19 ianuarie 2016 am facut prima cerere de acord de vanzare. Vreau sa schimb locuinta cu una mai mare. Pe data de 29.01.2016 am mai depus o cerere deoarece juristilor de la banca lea luat 10 zile sa constate ca nu era buna cererea. Dupa asta a inceput calvarul. Mi sau cerut niste documente, extras carte funciara, scrisoare de la banca care cumpara si ci cumparator, am reusit intro saptamana sa le depun pe toate. Dupa 3 zile lucratoare au mai dorit o declaratie cu pretul de vanzare si atat. Intre timp eu am gasit casa am semnat antecontract, am dat avans, banca care cumpara casa mea a facut toate demersurile inclusiv evaluarea si totusi Raiffeisen nu are un raspun. Am incercat sa iau legatura cu cei de la juridic dar nu se poate ajunge la ei. Am deja o luna decand ma rog de ei sa- mi dea acordul dar fara nici un rezultat. Doua banci asteapta acesta hartie si Raiffeisen intarzie emiterea ei. Problema este ca adeverintele mele expira la banca cu care cumpar si voi fi nevoi sa o iau de la capat. Carei institutii ma pot adrea sa sa pot rezolva acest lucru? Am incercat sa iau legatura cu ei prin e-mail si nu dau un raspuns, ma trimit la agentie. Agentia a facut tot ce a tinut de ea dar degeaba, ei au spus ca totul tine de departamentul juridic! Au voe sa tina o luna cererea? Nu stiu cui sa ma adresez deoarece deoarece nu mi se pare normal ce se intampla. Ma rog de o banca sa pot da banii inapoi.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 13:19, 15 Februarie 2016
Trebuie sa va adresati in scris conducerii bancii, si solicitati o audienta la Directorul bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie apartament fara credit vlad.dragomir vlad.dragomir Buna ziua, Am reusit sa strang o suma de bani suficienta pentru achizitionarea unui apartament fara credit. Am inceput sa caut si sa contactez diferite ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament 2 camere ipotecat Sleipnir23 Sleipnir23 Buna seara, Am gasit un apartament care este cu vreo 4000-5000 de euro sub pretul pietei pentru ca are unele probleme. Apartamentul a fost luat prin credit ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa - pierd avansul din cauza bancii catalin182 catalin182 Buna ziua, In urma cu 2 luni am inceput sa depun actele pentru a obtine un credit prima casa la bank. In urma analizei preliminare rezulta ca ma incadrez fara ... (vezi toată discuția)