avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Preschimbare pasaport in UK
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Preschimbare pasaport in UK

Buna ziua
Nu mai stiu cum sa fac nu mai am pe nimeni in Romania am nevoie sa-mi schimb pasaportul nu am certificat de nastere iar c.i mi-a expirat cum pot obtine o duplicare a certificatului de nastere si unde ma pot adresa cum procedez si un de ma pot adresa prin mail sau telefonic eu locuiesc in UK si in termen de 6 luni pasaportul imi expira. Sunt disperat, ma puteti ajuta?

[Editat - va rog sa nu mai scrieti cu litere mari]
Ultima modificare: Luni, 15 Februarie 2016
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 18:17, 15 Februarie 2016
Va trebui sa veniti in tara, nu puteti rezolva altfel.

Spuneti mai intai daca v-ati nascut in aceeasi localitate in care aveti domiciliul pe cartea de identitate expirata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pierdut ioana2102 ioana2102 Buna! Am pierdut certificatul de nastere, cartea de identitate mi-a expirat, in schimb am pasaportul valabil (pasaport temporat) si am o copie legalizata a ... (vezi toată discuția)
Acte mogecri mogecri As dori sa intreb , in cazul in care ma intorc in tara cu un titlu de calatorie, unde trebuie sa ma prezint si ce trebuie sa fac pentru am -mi face documentele ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere si act de identitate pierdute lilianamor lilianamor buna locuiesc in spania, pasaportul se expira trebuie sa vin in tara sa l renoiesc dar certificatul de nastere si buletinul le am pierdut. m am nascut in ... (vezi toată discuția)