avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cont credit radiat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cont credit radiat

Buna ziua
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: am o linie de credit deschisa la o banca din 2011, intr-un an nu am platit comisionul de administrare la timp si am platit comision de penalizare. Anul trecut am intarziat cu plata comisionului de administrare si nu mi-au mai incasat acest comision de penalizare mi-au inchis linia de credit, fara sa ma anunte in prealabil. A procedat banca corect, nu era corect sa ma informeze despre acest fapt. Am primit aceasta informatie in urma contactarii telefonice . Am vrut sa achizitionez ceva online si imi aparea plata in asteptare si cu ocazia aceasta am aflat ca mi s-a inchis contul. Mie nu mi se pare corect, consider ca trebuia sa fiu anuntata de lichidarea contului sau mai bine spus eu puteam sa dau acceptul pentru inchiderea liniei de credit asa cum mi-am dat acceptul cand m-au contactat cei de la banca pentru acea linie de credit. Ce pot face in asemenea situatie?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 16:40, 15 Februarie 2016
Trebuie sa vedeti clauzele contractului linie de credit, fara a cunoaste clauzele contractului care reperzinta legea partilor, este greu de spus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recorelare mancipri mancipri Acum vreo 3 ani am imprumutat 4500 ron de la banca .citifinancial . Trebuie sa rambursez 7200. Pana acum am platit 5300 ron. Am intarziat vreo 2 rate. Cei de ... (vezi toată discuția)
Escrocherie din partea bancii pentru a mai incasa comisioane anarylia anarylia Buna, am o intrebare pt specialisti: cand imi inchid o linie de credit nu trebuie sa fiu anuntata sau intrebata daca vreau sa-mi inchid si contul aferent? Eu ... (vezi toată discuția)
Inchidere cont bancarfara notificare MarianaB072 MarianaB072 Constat azi ca al meu cont bancar a fost inchis de catre banca deoarece nu a mai avut activitate timp de 4 luni ... Nu a fost arhivat sau suspendat temporar ... (vezi toată discuția)