avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxa apa pluviala
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxa apa pluviala

Este posibil ca aceeasi cantitate de apa potabila consumata mi-a fost taxata si ca apa pluviala. Este posibil asa ceva?X-(
Cel mai recent răspuns: Gheorghe-Traian , utilizator 14:51, 16 Februarie 2016
De aprox. 3 ani incoace, niciodata nu ne-au taxat egal.
Va trebuie sa le cereti lor socoteala!
Interesant, cati metri cubi platesc atatia merg la canal, la epurare, la pluviala. De baut de unde beau, de udat plorile de unde iau ca sa nu mai ma intreb cu ce apa gatesc?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pret corectat canal+epurare iulianaraU iulianaraU Buna ziua, Efectuez o expertiza contabila judiciara si am nevoie de niste informatii despre cum se calculeaza pretul corectat la canal+epurare. Se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Apa si canal. buna.as avea urmatoarea intrebare:o gaspodarie ... Zifrumoasa Zifrumoasa Apa si canal. Buna.as avea urmatoarea intrebare:o gaspodarie la tara cu cinci persoane care au domiciliul acolo.cinci persoane care sunt mai mult ... (vezi toată discuția)
Factura apa Diana_85 Diana_85 Cum se calculează câți m cubi de canal s-au consumat pe factura de apă? De ce am mai mulți m cubi la canal decât m cubi de apa consumata? Pe factura din ... (vezi toată discuția)