am avut o societate comerciala ,fara activitate din 2003.In 2005 am primit acasa o decizie de dizolvare.Finantele au depus contestatie la decizia de dizolvare , deoarece aveam de platit 8 miloane restante la diverse impozite si au spus ca odata dizolvata firma ei nu mai pot recupera datoriile.De atunci n-am mai primit nici o instiintare pana in aprilie ,cand Finantele ne-au trimis somatie de executare silita,iar suma de plata este de 18 milioane la ora actuala.As dori sa stiu daca este corect ce s-a intamplat si cum pot rezolva situatia.Am crezut ca din momentul dizolvarii prin decizie judecatoreasca se urmeaza alti pasi,dar nimeni nu ne-a mai informat nimic.Ce presupune executarea silita?Se poate cere proprire pe salariu?Nu am putut achita datoriile din cauza intreruperii activitatii si nemaiavand profit .Din salarii abia ne achitam datoriile la banci.
Daca societatea este dizolvata voi plati impozit forfetar?
Va multumesc anticipat!
Finantele au facut recurs la hotararea prin care s-a dispus dizolvarea si se pare ca au castigat. Daca sunt bunuri pe societate vor fi vandute silit pentru recuperarea creantelor.
Somatie plata impozit
gabrika
Buna ziua,
am primit azi de la administratie o somatie de plata pt. impozitul forfetar. Mentionez ca somatia era din data de 08.10.09 si eu am primit-o abia ... (vezi toată discuția)