avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate dizolvata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate dizolvata

am avut o societate comerciala ,fara activitate din 2003.In 2005 am primit acasa o decizie de dizolvare.Finantele au depus contestatie la decizia de dizolvare , deoarece aveam de platit 8 miloane restante la diverse impozite si au spus ca odata dizolvata firma ei nu mai pot recupera datoriile.De atunci n-am mai primit nici o instiintare pana in aprilie ,cand Finantele ne-au trimis somatie de executare silita,iar suma de plata este de 18 milioane la ora actuala.As dori sa stiu daca este corect ce s-a intamplat si cum pot rezolva situatia.Am crezut ca din momentul dizolvarii prin decizie judecatoreasca se urmeaza alti pasi,dar nimeni nu ne-a mai informat nimic.Ce presupune executarea silita?Se poate cere proprire pe salariu?Nu am putut achita datoriile din cauza intreruperii activitatii si nemaiavand profit .Din salarii abia ne achitam datoriile la banci.
Daca societatea este dizolvata voi plati impozit forfetar?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Sorin Susca , Consilier juridic 21:28, 3 August 2009
Finantele au facut recurs la hotararea prin care s-a dispus dizolvarea si se pare ca au castigat. Daca sunt bunuri pe societate vor fi vandute silit pentru recuperarea creantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita Theo_95 Theo_95 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema -la data de 11-02-2005 am fost instiintati ca societatea a fost dizolvata .La aceea data mai aveam pe societate ... (vezi toată discuția)
Somatie plata impozit gabrika gabrika Buna ziua, am primit azi de la administratie o somatie de plata pt. impozitul forfetar. Mentionez ca somatia era din data de 08.10.09 si eu am primit-o abia ... (vezi toată discuția)
Neplata taxei forfetare coroana regala coroana regala Buna ziua, As dori sa stiu ce s-ar intampla daca nu platesc taxa forfetara pe acest an?Am o firma dizolvata prin hotarare judecatoreasca din cauza nedepunerii ... (vezi toată discuția)