avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modificarere apartament fara autorizatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modificarere apartament fara autorizatie

Cum se poate opri un locatar care isi modifica aprtamentul in frizerie fara a avea autorizatie sau avizul asociatiei sau vecinilor si nu deschide organelor de control: politie, disciplina in constructii, primarie, presedinte asociatie bloc?!
Cel mai recent răspuns: Dr.Virgil Dan Amza , Evaluator 22:52, 15 Februarie 2016
Buna ziua,
Cum isi modifica apartamentul? s-au daramat pereti de sustinere astfel incat sa aveti motive sa credeti ca afecteaza structura de rezistenta a blocului?
Este locuinta sau este spatiu comercial in CF? (daca este sp. com, nu are nevoie de acordul vecinilor.)
Apartamentul este de locuit si este la parter. A daramat si pereti de rezistenta, acum am vazut ca a inceput sa isi faca iesire direct afara.
trebuie anuntata disciplina in constructii.
Asta o face presedintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot opri vecinii sa sparga din pereti? Poizan Poizan Eu stau la parter in bloc de parter+2 et, cu doua apartamente de 2 cam pe palier. Vecina de la 1 a cumparat si ap alaturat - asadar are ambele ap de la et 1, ... (vezi toată discuția)
Daramare perete care nu afecteaza structura de rezistenta dislexic dislexic Buna ziua, Am inteles ca a aparut o reglementare relativ noua conform careia orice modificare in apartament trebuie avizata/autorizata etc., sub sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Vecin care a demolat parterul mihaelapurice mihaelapurice Avem pe scara la parter( ap. cu 4 camere pe colt) un vecin care a construit un balcon , cat tine apartamentul sau si a demolat 4 pereti exteriori + in interior ... (vezi toată discuția)