avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amenintare noul cod penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amenintare noul cod penal

Buna ziua,
Va rog un raspuns la urmatoarea fapta:
daca esti condamnat pe penal pentru amenintare(sau inchisoare sau amenda)poti sa contesti decizia procurorului?Si daca da,care sunt modalitatile?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: alcormona , utilizator 09:02, 16 Februarie 2016
In nicio situatie nu condamna procurorul, oricat de simplu ati incerca sa expuneti un aspect. De-asta se numeste acord, pentru ca cei 2 convin asupra anumitor aspecte, cu privire la care decide ulterior instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt urmarita penal intr un dosar de contrabanda cu tigari Gheorghe titeica Gheorghe titeica Sunt urmarita penal intr un dosar de contrabanda cu tigari,mai precis 80 de cartuse de tigari ,gasite in casa ,nu am antecedentse penale,iar prejudiciul l.am ... (vezi toată discuția)
In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul ... cyan cyan In cazul art. 335 alin (2) cod penal pentru conducerea unui vehicul in perioada de suspendare a dreptului de a conduce se elibereaza dovada inlocuitoare cu ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan bogdan_adrian093 bogdan_adrian093 Buna ziua! In primul rand vreau sa specific ca regret fapta enorm si ca a fost prima si ultima oara cand fac asa ceva. Am 23 de ani, sunt student. Nu am ... (vezi toată discuția)