avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu prenatal

Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem cu patroana sotiei mele.Sotia din luna noiembrie a intratin concediu de risc maternal ,in ianuarie anul acesta a nascut .Are salariul minim pe economie adica 975 ron pe lunile april ,mai, iunie respectiv 1050 pe iulie,august si septembrie adica o suma de 6075 ron.Din indemnizatia bruta pe ianuarie adica 806 ron am scazut CAS-ul de 89 ron si ar ramane 717 ron pe ianuarie ,suma care nu coincide cu plata angajatorului.ROG un raspuns pt ca nu stiu la cine sa mai apelez. VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 20:26, 25 Februarie 2016
Imi cer scuze,in luna octombrie sotia a intrat in risc maternal,dar pe luna nasterii copilului adica ianuarie,pe concediu medical e la rubrica cu 85%,daca asa scrie pe concediu ma gandesc ca asa trebuie platit si e si normal pt ca sotia in ianuarie a nascut...nu cred ca e atat de complicat
Tot n-ati inteles ca imi trebuie datele exacte de.inceput pentru cele 3 concedii medicale (de risc in octombrie si de maternitate din ianuarie), altfel nu pot calcula veniturile brute lunare realizate in perioada iulie - decembrie 2015.
Indemnizatia de risc maternal intra in baza de calcul pentru concediul de maternitate.
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2016
ana-cer, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza calcul cm sarcina si lauzie la a doua sarcina Nko_kiss Nko_kiss Buna ziua, As dori sa aflu cum se calculeaza CM risc materna si sarcina si lauzie la al doilea copil? Mentionez faptul ca dupa cei doi ani de stat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu prenatal lore28 lore28 buna ziua, am si eu o intrebare. pe ultimele 6 luni am avut brutul de 975 aprilie,975 mai,975 iunie, 1050 iulie,1050 august, 1050 lei septembrie 2015. din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie si concediu crestere copil ion_raluca ion_raluca Lucrez in sector bugetar, la primarie, am luat salariul minim pe economie in ultimele 12 luni. In curand trebuie sa intru in concediu prenatal si postnatal de ... (vezi toată discuția)