Buna seara ,imi cer scuze pt asemanarea subiectului meu cu un altul insa as vrea un raspuns concret pe cazul meu deoarece am avut un conflict de idei sa zicem cu patroana sotiei mele.Sotia din luna noiembrie a intratin concediu de risc maternal ,in ianuarie anul acesta a nascut .Are salariul minim pe economie adica 975 ron pe lunile april ,mai, iunie respectiv 1050 pe iulie,august si septembrie adica o suma de 6075 ron.Din indemnizatia bruta pe ianuarie adica 806 ron am scazut CAS-ul de 89 ron si ar ramane 717 ron pe ianuarie ,suma care nu coincide cu plata angajatorului.ROG un raspuns pt ca nu stiu la cine sa mai apelez. VA MULTUMESC
Imi cer scuze,in luna octombrie sotia a intrat in risc maternal,dar pe luna nasterii copilului adica ianuarie,pe concediu medical e la rubrica cu 85%,daca asa scrie pe concediu ma gandesc ca asa trebuie platit si e si normal pt ca sotia in ianuarie a nascut...nu cred ca e atat de complicat
Tot n-ati inteles ca imi trebuie datele exacte de.inceput pentru cele 3 concedii medicale (de risc in octombrie si de maternitate din ianuarie), altfel nu pot calcula veniturile brute lunare realizate in perioada iulie - decembrie 2015.
Indemnizatia de risc maternal intra in baza de calcul pentru concediul de maternitate.