avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... apel sau recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

apel sau recurs

Buna seara, in proces cu Casa de pensii pentru obtinerea calitatii de beneficiar al lg.189/2000 Tribunalul Calarasi admite actiunea insa ,Casa de pensii introduce apel la Curtea de apel Bucuresti.va rog sa ne spuneti ce inseamna .Multumim
Cel mai recent răspuns: maria1956 , utilizator 20:13, 18 Februarie 2016
Casa Judeteana de Pensii, probabil Calarasi, considera ca solutia instantei Tribunalului Calarasi, nu este corecta si legal are dreptul sa o conteste (sa faca recurs) la Curtea de Apel de care apartine judetul dumneavoastra. Dupa parerea mea cred ca veti avea castig de cauza si in aceasta instanta. Sunt putine cazurile cand instanta Curtii de Apel a intors o hotarare la fond.
Succes !
Multumim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta competenta sa judece recursul intr-un litigiu avand ca obiect legea 189/2000 maria1956 maria1956 Buna seara,in procesul cu Casa de pensii pentru stabilirea drepturilor conf. lg. 189/2000 aceasta a facut recurs.Unde se judeca recursul , la Curtea de Apel ... (vezi toată discuția)
completare dispozitiv maria1956 maria1956 Tribunalul Calarasi admite cererea bunicii in contradictoriu cu Casa Judeteana.de Pensii si Dispune la data de 19.11.2015 emiterea de către pârâtă a ... (vezi toată discuția)
Pensie pentru refugiati Ovidiu Cristea Ovidiu Cristea am si eu o problema legata de un dosar pentru pensie de refugiaticare pana la urma a fost respins de casa de pensii cu toate ca eu am toate actele impreuna cu ... (vezi toată discuția)