avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... dezmembrare teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

dezmembrare teren

Buna ziua!Avem in propietate un teren situat in zona de locuinte si am dori sa construim un magazin mixt.problema este vecinul(singurul care exista in jurul parcelei) care nu ne da acordul pentru a putea construi .Intrebarea este daca prin dezmebrarea parcelei in doua parti cu doua nr cadastrale diferite se poate trece peste acest acord vecini?

Alte discuții în legătură

Construire casa pe teren atribuit in baza legii 15/2003 Elena1201 Elena1201 Buna ziua. Numele meu este Elena si impreuna cu sora mea am primit, in baza legii 15/2003, cate un teren de 250 mp. Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan, folosinta actuala teren agricol polarbear2 polarbear2 Buna ziua, Problema mea sta in felul urmator. Am posibilitatea de a cumpara un teren intravilan care are ca folosinta actuala: faneata. Conform ... (vezi toată discuția)
Prevenire eliberare autorizatie constructie MOTANICU MOTANICU Buna ziua, In zona in care locuiesc se construieste intensiv iar de multe ori fara respectarea legislatiei in vigoare. Ma refer la latime drum de acces, ... (vezi toată discuția)