avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Rate Neplatite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Rate Neplatite

Buna Seara am o prietena care in anul 2005 a facut un imprumut la banca pentru un televizor.Prietena mea a plecat in Spania la munca si a lasat ratele(250.000 lei vechi)sa le plateasac sotul care ramasese in tara.Intre timp sotul sa lasat de servici ratele nu le-a mai platit (insa sotiei ii zicea ca le plateste).Acum ei au divortat si ar vrea sa stie care ar fi consecintele ?Ea pe timpul casatoriei a locuit cu socri si nici nu mai este in tara sa afle nu are pe nimeni si la banca ii este frica sa sune sa intrebe pentru ca a auzit ea ca face inchisoare.Suma imprumutata era de:7.000.000 lei vechi si trebuia sa dea inapoi 11.000.000 lei vechi.
Va Multumesc!
Cel mai recent răspuns: alinaralu , utilizator 12:48, 4 August 2009
creditul e pe numele ei si daca ea nu are bunuri in ro. nu are cum s-o execute.
puscarie nu poate face, pt neplata datoriei cf CEDO
Va multumesc pentru raspuns vroiam sa mai stiu in caz ca se hotareste sa se intoarca acasa si vrea sa faca un imprumut nu va putea sa o faca pentru ca este inregistrata la biroul de credite.Corect?Si daca da cam pentru cati ani o sa fie inregistrata ca rau platnic?
O informatie as mai vrea daca se poate cum trebuie sa faca ca sa iasa din evidenta de la biroul de credit?
Va multumesc!Daca va platit toate restantele poate face o cerere prin care sa explice cauzele care au facuto sa nu plateasca ratele,ea nestiind ca fostul sot nu a mai platit ratele?Ea a aflat printrun sms de la fostul sot ca are si acum banca de platit.
Va multumesc inca o data pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita imobiliara pentru neplata credit nevoi personale marian_26 marian_26 Am un imprumut la banca si nu am girat cu un teren intravilan. Banca poate cumva sa mi-l ia dau nu mai platesc ratele? Pot sa imi fac acte pe terenul mentionat ... (vezi toată discuția)
Credit prima casă cu coplătitor care figurează în biroul de credite. când e potrivit să fie făcut: înainte sau după căsătorie? lucian3007 lucian3007 Buna ziua. Ma numesc Lucian si doresc ca eu si cu prietena mea sa ne luam un apartament prin programul Prima Casa. Avand salariul mai mare creditul o sa il ... (vezi toată discuția)
Datorii la banci crinabella crinabella nu am platit rata la banca de un an.mai am un card pe care nu l-am platit de un an si jumatate.as dori sa aflu daca exista vreo banca sa imi adune toate ... (vezi toată discuția)