Lixandraify a scris:
Si eu m-am gandit la asta , mi se pare o idee foarte buna mai ales in cazul celor care vin pe banda destinata virarii la dreapta sau la stanga iar apoi iti taie drumul si o iau in sens invers . Se intampla tot timpul la intersectia Valea Ialomitei cu Valea Oltului , stam acolo cuminti la rand ca sa facem stanga si toti nesimtitii o iau prin dreapta si fac apoi stanga obligandu-ne sa prindem mai multe semafoare . M-am intrebat mereu cum de nu-i vede chiar nimeni si de ce nu se monteaza camere de luat vederi la intersectii dupa care sa fie sanctionati ? Politia chiar nu are nici un interes sa aduca niste bani la buget si sa-i potoleasca pe idiotii astia ? X-(
interventie moderator
Postarea dvs. este off-topic. Nu am sters topicul dvs. pentru ca doresc o doresc sa lamuresc motivele pentru postarea dvs. nu se incadreaza in tema discutiei.
A fost pusa in discutie problema parcarilor neregulamentare. Sesizarea de catre cetateni a parcarilor neregulamentare este binevenita si am sustinot-o in postarea mea. In schimb, postarea dvs. se refera la nerespectarea de catre unii conducatori auto a normelor rutiere in circulatie. In asemenea situatie cetatenii ar putea sesiza abaterea de la normele de circulatie dar organele de politie nu au timpul necesar pentru constatarea contraventiei intrucat "faptasii" au parasit locul faptei. Asemenea abateri pot fi constatate de catre agentii de politie (daca se afla vreunul in zona) sau cu ajutorul camerelor video daca sunt montate in respectiva zona..