avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Va salut, Astazi, dimineata, am primit amenda pe ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Va salut, Astazi, dimineata, am primit amenda pe motivul parcarii ...

Va salut,

Astazi, dimineata, am primit amenda pe motivul parcarii neregulamentare.

Masina era parcata pe strada din fata blocului (tipic bucuresti), intr-adevar strada are semne cu parcarea neregulamentara.

Tot timpul strada este plina de masini parcate, nevand locuri de parcare amenajate.

Problema nu intervine ca am luat amenda, imi asum. Problema intervine ca am fost singura masina care a fost amendata, celelalte neprimind niciun avertisment, nimic.

Ce as putea face in acest caz, plangere catre politia locala (de la ei am primit amenda - nesemnand procesul) ?

Multumesc,
Robert
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:54, 24 Iunie 2021
Bună ziua,
Plângere contravențională la judecătorie, dar faptul că doar dvs. ați primit amendă nu este un motiv justificat pentru anularea procesului-verbal de contravenție.
M-ar interesa mai mult ce as putea face impotriva politiei locale, mi se pare nedrept ca legea a fost aplicata partial. Vreau ca agentii sa fie trasi la raspundere, ma puteti indruma in acest sens?
Poate au primit si dumnealor mai demult si acum a venit si randul dvs....
Ce puteti face este sa sunati la Politia locala si sa reclamati parcarea ilegala.
Ar trebui sa vina sa i amendeze si pe ceilalti sau chiar sa ridice masinile...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal. amenda 1305 de la politia locala cluj pe motiv ... dyma1982 dyma1982 Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj pe motiv ca am \"refuzat\" sa comunic datele personale ale persoanei care a parcat neregulamentar ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala-parcare neregulamentara TONovi TONovi Amenda Politia Locala parcare neregulamentara Am primit o amenda de la Politia Locala S5 pentru ocuparea fara drept a unui loc de parcare atribuit unei alte ... (vezi toată discuția)
Parcare neregulamentara camia_bobo camia_bobo am gasit pe parbriz o instiintare de la politia comunitara cum ca am parcat neregulamentar si sa ma prezint la o anumita ora la sediul lor pentru a lamuri ... (vezi toată discuția)