avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj pe motiv ...

Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj pe motiv ca am "refuzat" sa comunic datele personale ale persoanei care a parcat neregulamentar masina.

Am primit o initial scrisoare precum ca am parcat necorespunzator si sa trimit identitatea persoanei careia i-am incredintat masina. Le-am raspuns prin email, la adresele mentionate in scrisoare (registratura si politia locala Cluj) explicandu-le ca nu erau locuri disponibile, intraziam la prezentare si avand copil mic care nu mai avea rabdare, am parcat langa o intersectie, langa trotuar, astfel incat sa nu blochez traficul. Totodata, peste cateva minute, desi in continuare nu erau locuri disponibile, am platit si un loc de parcare folosind o aplicatie. Desi nu am luat niciodata nici o amneda si sunt si platitor de parcari, speram oarecum sa scap cu un avertisment, explicandu-le situatia si intreband-ui ca daca chiar vor sa ma amendeze revin cu datele mele. Nu am primit nici un raspuns, dar de curand am primit o scrisoare fizica, prin posta, proces verbal unde e bifat ca am refuzat sa comunic identitatea si amenda de 1305 lei. Aveti idee daca e ok si daca pot face ceva pentru a scapa de amenda sau a plati macar una mai mica. Sincer nu m-i se pare corect 100%
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 13:30, 9 August 2023
Din pacate pentru dvs. asa s-a modificat codul rutier anul acesta, astfel incit amenda pentru aceasta contraventie sa nu se poata plati la jumatate. Si acea suma e la minim posibil. Mai bine dadeati datele si primeati amenda pentru parcare neregulamentara, mai mica sigur.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda parcare politia locala marc13 marc13 Buna ziua, Desi inteleg ca prin decizia nr. 11/2017, ÎCCJ a stabilit ca doar Politia Rutiera are dreptul sa solicite comunicarea identitatii persoanei care ... (vezi toată discuția)
Invitatie politia locala dov dov Buna seara, am gasit in parbrz o invitatie la sediul politiei locale pt ca am blocat pe cineva cu masina. Nu am onorat invitatia, am primit o recomandata pe ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare neregulamentara, caz neadevarat DMLaura DMLaura Buna ziua, Am urmatoarea problema: am primit in Decembrie proces verbal de constatare a contraventiei pentru parcare neregulamentara in municipiul Cluj ... (vezi toată discuția)