Proces verbal. Amenda 1305 de la politia locala Cluj pe motiv ca am "refuzat" sa comunic datele personale ale persoanei care a parcat neregulamentar masina.
Am primit o initial scrisoare precum ca am parcat necorespunzator si sa trimit identitatea persoanei careia i-am incredintat masina. Le-am raspuns prin email, la adresele mentionate in scrisoare (registratura si politia locala Cluj) explicandu-le ca nu erau locuri disponibile, intraziam la prezentare si avand copil mic care nu mai avea rabdare, am parcat langa o intersectie, langa trotuar, astfel incat sa nu blochez traficul. Totodata, peste cateva minute, desi in continuare nu erau locuri disponibile, am platit si un loc de parcare folosind o aplicatie. Desi nu am luat niciodata nici o amneda si sunt si platitor de parcari, speram oarecum sa scap cu un avertisment, explicandu-le situatia si intreband-ui ca daca chiar vor sa ma amendeze revin cu datele mele. Nu am primit nici un raspuns, dar de curand am primit o scrisoare fizica, prin posta, proces verbal unde e bifat ca am refuzat sa comunic identitatea si amenda de 1305 lei. Aveti idee daca e ok si daca pot face ceva pentru a scapa de amenda sau a plati macar una mai mica. Sincer nu m-i se pare corect 100%
Din pacate pentru dvs. asa s-a modificat codul rutier anul acesta, astfel incit amenda pentru aceasta contraventie sa nu se poata plati la jumatate. Si acea suma e la minim posibil. Mai bine dadeati datele si primeati amenda pentru parcare neregulamentara, mai mica sigur.
Invitatie politia locala
dov
Buna seara, am gasit in parbrz o invitatie la sediul politiei locale pt ca am blocat pe cineva cu masina. Nu am onorat invitatia, am primit o recomandata pe ... (vezi toată discuția)