avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... parcare neregulamentara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

parcare neregulamentara

am gasit pe parbriz o instiintare de la politia comunitara cum ca am parcat neregulamentar si sa ma prezint la o anumita ora la sediul lor pentru a lamuri problema. numai ca am gasit prea tarziu acea hartie si nu m-am mai dus. dupa cateva zile am gasit pe usa apartamentului un proces verbal cu o amenda de 200ron pentru parcare neregulametara intocmit tot de politia comunitara . daca nu am semnat acel proces verbal ma pot obliga sa platesc amenda?
Cel mai recent răspuns: camia_bobo , utilizator 14:32, 25 Februarie 2010
din pacate da.In ultima vreme sunt hotarari ale consiliilor locale care da posibilitatea Politiei comunitare sa intocmeasca procese verbale si pentru parcari neregulamentare.Acestia inainte de a va amenda si-au facut si probatorii in sensul ca probabil v-au fotografiat autoturismul.Puteti in schimb face plangere impotriva procesului verbal si poate obtineti un avertisment.
ei cum pot sti ca am primit acel proces verbal atat timp cat oricine il putea lua de pe usa?
Ultima modificare: Joi, 25 Februarie 2010
camia_bobo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie politia locala vladmaria04 vladmaria04 Buna seara! Am o nelamurire legata de un avertisment dat de politia locala pentru parcare auto pe trotuar. Am gasit in parbriz, dupa doua saptamani, fiind in ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala cluj glt2112 glt2112 Stimati consultanti, Situatia in fapt: Am parcat masina pe o strada laterala blocului in care locuiesc cu jumatate pe carosabil, si jumatate pe trotuar. Am ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru parcare ap77 ap77 Azi dimineata am gasit lipit pe parbrizul masinii un afis de amenda de la politia comunitara (intre 600 si 2000 lei) pentru ca am parcat masina fara a respecta ... (vezi toată discuția)