avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Intreprindere Individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Intreprindere Individuala

Este obligatoriu ca registrul de incasari si plati la o intreprindere individuala sa se tina in format electronic sau se poate tine si manual?
Cel mai recent răspuns: georgeenciu , utilizator 16:35, 16 Februarie 2016
se poate tine si manual si electronic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa registre electronice bucur_adriana bucur_adriana daca am un pfa, pot sa tin registrele de vanzare, cumparare, incasari si plati electronic? trebuie sa instiintez la finante ....sau care e procedura ? va ... (vezi toată discuția)
Registre asociatie de proprietari unadministrator unadministrator Buna ziua! Ce registre trebuie sa tina un administrator de bloc daca asociatia de proprietari a angajat o firma pentru tinerea contabilitatii? Si inca o ... (vezi toată discuția)
Registre in format electronic mariamadalina mariamadalina Buna ziua! As dori sa stiu si eu daca exista vreo lege in baza careia registrele de intrari iesiri se pot tine in format electronic. Va multumesc! (vezi toată discuția)