avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1077 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legislatia in constructii din anul 1985
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legislatia in constructii din anul 1985

Ce act normativ reglementa, in anul 1985, constructiile ?
Ce acte, autorizatii, avize, aprobari,s.a. erau obligatorii in anul 1985 pentru a edifica o constructie-o casa ?
Cel mai recent răspuns: petrubada , utilizator 17:58, 16 Februarie 2016
dar de ce intrebati?

e desueta legislatia de atunci pt ca avem reglementari actuale
Este vorba de a clarifica o situatie, o constructie edificata pe tereul meu ce incalca legislatia actuala. Dar atunci, in anul 1985, o incalca ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia executarii unei constructii corinuta corinuta Buna As dori sa aflu care este cadrul legal si termenul de garantie pt executarea unei constructii Multumesc (vezi toată discuția)
Cum poate intra in legalitate o constructie de cativa ani facuta fara autorizatie? ContSters284640 ContSters284640 buna ziua, daca poate cineva sa imi raspunda la o intrebare, parintii mei sunt mostenitorii casei bunicii mele,aceasta a construit langa casa alte doua camere ... (vezi toată discuția)
Lotizare /cale acces Ghiuleanu Ghiuleanu Buna ziua, Avem o situatie locala cu privire la iesirea de indiviziune si anume: _exista 3 coindivizari in urma unei succesiuni dobandita prin act notarial ... (vezi toată discuția)