avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurari de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurari de sanatate

Am primit decizia de pensionare in care scrie ca am dreptul la pensie incepind cu data de 03-12-2015, inca nu am primit pensia,am verificat la CNSAS si nu sint asigurat,cum pot sa devin asigurat,sau sa iau o adeverinta de asigurat? care imi e necesara la un consult medical
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 17:36, 16 Februarie 2016
Cu o copie dupa decizia de pensie mergeti la CJAS sa va dea o adeverinta de asigurat si sa solicitati si cardul de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de asigurare in sistemul public de sanatate cristina1966 cristina1966 As vrea sa-mi fac o asigurare medicala la CNSAS,pana acum nu avut o asigurare,va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez si cat ar trebuii sa ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie anticipata si asigurarea la sanatate carmen1957 carmen1957 Buna ziua , In momentul de fata sunt in somaj pana in iunie 2015 inclusiv , data de la care voi depune dosarul pentru pensionare anticipata . As vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate national leonardy44 leonardy44 Buna seara! unde ma pot adresa pt obtinerea cardului de sanatate; -la casa de asigurari apare ca sunt asigurat dar fara card emis; -am intrebat la casa cand ... (vezi toată discuția)