avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... post temporar reinfiintat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

post temporar reinfiintat

Exista in practica instantelor acceptata ca legala expresia

Reinfiintarea temporara a unui post numai pentru punerea in executare a hotararii judecatoresti

Daca instanta a anulat decizia de concediere societatea nu ar trebui sa modifice vechea organigrama astfel incat sa se demonstreze ca postul nu a fost desfiintat niciodata?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 18:53, 21 Februarie 2016
Daca postul a fost reinfiintat dupa pronuntarea hotararii judecatoaresti si a fost emisa decizia de reintegrare a fostului salariat, consider ca a fost respectata solutia instantei.

Dupa aceasta situatie, angajatorul poate decide din nou concedierea salariatului.
Reinfiintarea postului presupune existenta lui intr-o organigrama.Ori angajatorul nu a emis organigrame inainte si dupa reconcediere in care sa se vada clar infiintarea si desfiintarea postului.In aceasta situatie se poate considera ca a respectat sentinta judecatoreasca?
Daca nu a reinfiintat postul , inseamna ca v-a reintegrat fictiv...
Si aceasta reintegrare fictiva , doar pentru punerea in aplicare a sentintei judecatoresti, este o practica legala si acceptata de instante?
Buna seara,
Nu e necesara organigrama. Se pot prezenta si alte documente din care sa rezulte desfiintarea si infiintarea unui post. Instanta le accepta.

Alte discuții în legătură

Angajare noua dupa conedierea unui salariat isobelbella isobelbella in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)
Reangajare salariat urmata de o viitoare concediere cristina69 cristina69 Buna ziua. V-as ruga daca puteti sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele: Un fost angajat (care a fost concediat in timp ce se afla in incapacitate temporara ... (vezi toată discuția)
Repunerea unui fost salariat pe post, in situatia in care postul este desfintat cristina69 cristina69 Buna seara Am o speta foarte incurcata si tare as vrea sa stiu cum as putea-o solutiona legal pentru a nu mai fi actionati in judecata Pe scurt societatea X ... (vezi toată discuția)