avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Abonament Orange neplatit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Abonament Orange neplatit

Buna. In 2012 am facut abonament la orange si nu am mai reusit sa platesc si mia inchis abonamentul. Dupa care am primit o gramada de plicuri de la o firma de recuperare.acum ma suna si imi zice sa platesc ca daca nu....ma da in judecata....ce se poate întampla? va multumesc
Trebuie să vă informați mai întâi asupra situației (cuantumul creanței și a penalităților, precum și orice elemente ce pot lămuri situația). Deocamdată nu plătiți bani și nici nu faceți angajamente de plată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Daune morale eosksi&orangeromania gabitzuel gabitzuel Buna ziua, Va deranjez cu o mica problema sper ca cineva sa ma poata indruma. In urma cu ceva luni mai precis martie 2014, primesc o scrisoare de la eos ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu inchisoarea? Valililia Valililia Buna ziua Am o intrebare am avut un abonament la orange si nu am mai reusit sa achit abonamentul a fost facut in 2015 au trecut 3 ani de atunci a venit odata ... (vezi toată discuția)