Buna ziua, in urmca cu cateva luni mi-a fost sparta masina si mi-au fost furate din ea 3 telefoane si o suma de bani (destul de mare)+ tichete de masa.
Am sunat la politie, a venit un echipaj de la politie, apoi un echipaj de la criminalistica si au facut poze, dupa care am mers cu ei la sectie sa dau declaratie.
Dupa 2 zile am trimis prin fax facturile de la telefon cu seia IMEI ca sa dovedesc ca erau ale mele si am cerut un numar de inregistrare a plangerii, ca sa nu trebuiasca sa spun de fiecare data poezia...sa spun numarul de dosar si sa stie despre ce este vorba si mi s-a spus ca trebuie trimis la parchet ca sa-l inregistreze si dupa imi va comunica telefonic numarul de dosar. M-am gandit ca nu ar trebui sa dureze foarte mult aceasta procedura si am revenit cu un telefon dupa vreo 2 saptamani si mi-au spus cei de la politie ca se ocupa altcineva de dosar....apoi am sunat aproape in fiecare saptamana si mi se spune ca ba e plecat pe teren cel care se ocupa de dosar, ba ca e la parchet si tot asa. Ce as putea face in situatia asta?
Va multumesc!
Furt
Patrick56
Bunaziua as avea si eu o intrebare mi s-a spart casa luna acesta , am chemat criminalista sa constate s-au gasit destule probe , amprente celor care mi-ai ... (vezi toată discuția)
Furt
john22
Salut.Mi s-a furat telefonul din camera de camin.
Ieri dimineata am ajuns in camera la ora 3 fara 15 .... in jurul orei 4:20 dimineata am adormit si mi-am pus ... (vezi toată discuția)