avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Necomunicarea numarului de inregistrare a unei ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Necomunicarea numarului de inregistrare a unei plangeri penale

Buna ziua, in urmca cu cateva luni mi-a fost sparta masina si mi-au fost furate din ea 3 telefoane si o suma de bani (destul de mare)+ tichete de masa.
Am sunat la politie, a venit un echipaj de la politie, apoi un echipaj de la criminalistica si au facut poze, dupa care am mers cu ei la sectie sa dau declaratie.
Dupa 2 zile am trimis prin fax facturile de la telefon cu seia IMEI ca sa dovedesc ca erau ale mele si am cerut un numar de inregistrare a plangerii, ca sa nu trebuiasca sa spun de fiecare data poezia...sa spun numarul de dosar si sa stie despre ce este vorba si mi s-a spus ca trebuie trimis la parchet ca sa-l inregistreze si dupa imi va comunica telefonic numarul de dosar. M-am gandit ca nu ar trebui sa dureze foarte mult aceasta procedura si am revenit cu un telefon dupa vreo 2 saptamani si mi-au spus cei de la politie ca se ocupa altcineva de dosar....apoi am sunat aproape in fiecare saptamana si mi se spune ca ba e plecat pe teren cel care se ocupa de dosar, ba ca e la parchet si tot asa. Ce as putea face in situatia asta?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Eduardedd , utilizator 23:27, 16 Februarie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt Patrick56 Patrick56 Bunaziua as avea si eu o intrebare mi s-a spart casa luna acesta , am chemat criminalista sa constate s-au gasit destule probe , amprente celor care mi-ai ... (vezi toată discuția)
Furt telefon din camera stefaniamihaela stefaniamihaela Buna ziua, In weekend mi-a fost furat telefonul mobil mie si unei prietene, in timp ce noi ne aflam in camera si dormeam. Hotii au deschis usa, au intrat si ... (vezi toată discuția)
Furt john22 john22 Salut.Mi s-a furat telefonul din camera de camin. Ieri dimineata am ajuns in camera la ora 3 fara 15 .... in jurul orei 4:20 dimineata am adormit si mi-am pus ... (vezi toată discuția)