avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Curiozitate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Curiozitate

Am depus o cerere la judecatorie pentru schimbarea unui program de vizita a minorului. Ce m-a frapat este ca avocatul paratei a inaintat cererea in atentia judecatorului cu nume si prenume. Eu stiam ca judecatorul trebuie sa fie o surpriza si nu trebuie sa cunosti numele acestuia pana la infatisare. Asa este? Sa inteleg mai multe din asta? Cum sa procedez?

Alte discuții în legătură

Divort cu minor - repunere pe rol a actiunii de divort Florentina M Florentina M Buna ziua , numele meu este Florentina. Am nevoie de un ajutor din partea dv`tra - nevand posibilitatea - resursele necesare- pt a-mi angaja un avocat care sa ... (vezi toată discuția)
Nelamurire riky_riky riky_riky Buna ziua. am si eu o intrebare si poate ma si ajutati cu un sfat. Sunt in divort cu sotia si este un minor la mijloc.... urmatorul termen de judecata este ... (vezi toată discuția)
Intampinare de divort DoinaBell DoinaBell Buna ziua. Va rog sa ma ajutati daca se poate cu un raspuns. Am primit citatie pentru actiune de divort in calitate de parata. Mi se comunica ca am obligatia ... (vezi toată discuția)