avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general posibil recuperare cheltuieli judiciare după radiere ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

posibil recuperare cheltuieli judiciare după radiere srl?

Când cer radierea pot avea încă deschis contul srl-ului? Aștept returnarea unor cheltuieli judiciare, care poate dura câteva săptămâni. Am demarat dizolvarea voluntară fără lichidator și au trecut cele 30 de zile de la publicare în Monitorul Oficial. La ONRC mi-au spus că, atunci când solicit radierea, să prezint - eventual?- situația activelor și pasivelor. Există un termen legal în care am de cerut radierea? Care ar fi durata maximă? Cheltuielile judiciare sunt nedeductibile? Contabila mă sfătuiește să am contul închis la ora când cer radierea. Avocatul nu vede nici o problemă în a mă radia, a aștepta să intre apoi acea sumă, a o retrage și a închide apoi contul.
Cheltuielile le am de recuperat de la primărie, în urma unui proces câștigat de mine acum 4 luni. Am făcut o adresă către primărie să mi le restituie și am indicat contul bancar. La 29 de zile mi-au răspuns solicitându-mi sa le indic un cont al societății la Trezorerie. Presupun că a fost o recomandare. Sau este reglementat, dacă da care este reglementarea?, să am cont la Trezorerie pentru a recupera cheltuieli judiciare de la o instituție, în speță primăria? Dacă da, mai pot deschide un cont acum, dizolvată fiind? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 12:42, 17 Februarie 2016
Sunt de acord cu avocatul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul s.c. cu reducere limitata ROX_CRISTIAN ROX_CRISTIAN societate cu reducere limitata, cu datorii la DGMFP, doresc sa o radiez. o pot cere in dizolvare voluntara in acest caz? si care ar fi pasul urmator? precizez ... (vezi toată discuția)
Firma neradiata ! dan-gabriel13 dan-gabriel13 salutare tururor ! daca am o firma care este lichidata si dizolvata, iar eu nu o radiez, ca nu am inca bani, pot pati ceva, dpdv legal ? ar mai trebui in ... (vezi toată discuția)
Impiedicarea lichidarii srl Cosdoro Cosdoro SRL-ul X, dupa ce s-a vazut pus la punct in procesul judiciar, a publicat la 10 August decizia de dizolvare si lichidare imediata a societatii (publicata in ... (vezi toată discuția)