avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... persoana luata in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

persoana luata in spatiu

buna ziua, as dori sa stiu ce consecinte implica luare in spatiu a unei persoane.Este adevarat ca numai pot scapa de aceea persoana?daca eu numai doresc sa aiba adresa de domiciliul la mine? pot merge la politie sa anunt in cazul in care numai vreau sa aiba adresa la mine?

Alte discuții în legătură

Luarea in spatiu luca ionel luca ionel Vreau sa iau in spatiu o ruda pentru ai face carte de indentitate pe adresa mea,as dori sa stiu ce obligatii am eu din momentul luarii in spatiu fata de ruda ... (vezi toată discuția)
Efectele mutatiei sau luarii in spatiu msc_angela msc_angela Buna ziua, Am un contract de inchiriere pe un apartament, cu o societate comerciala din Iasi cu filiala in galati. Azi chiriasa m-a contactat telefonic sa ma ... (vezi toată discuția)
Luare in spatiu concubin mirrey mirrey Buna seara ! Am nevoie de ajutorul d-voastra. Acum 2 luni am luat in spatiul (nu flotant) pe concubinul meu de care m-am despartit. In urma unui scandal a ... (vezi toată discuția)